
Mat & dryck
Vår matfilosofi bygger på att leverera en lekfull men jordnära smaksensation.
Vi tillämpar en stor förädling av råvarorna vi använder oss av för att få ut det maximala. Mötet mellan det svenska, i synnerhet norrländska köket kombinerat med det asiatiska köket ger oss ett resultat vi är stolta över att förmedla. Anrättningarna vi skapar ska vara ren och skär glädje, öppna spjäll och en ny upplevelse som samtidigt kan väcka nyfikenhet hos våra gäster.
Med fötterna på jorden, lekfullheten i handen och huvudet i det blå så vill vi skapa en matupplevelse utöver det vanliga.

Frukost
Vår hotellfrukost dukas upp med allt från smoothies och yoghurt till bröd från Baka Kaka i Rättvik, med ett trevligt urval av ost och chark. Vill du starta dagen med äggröra och bacon finns det också. Här hittar du något för alla smaker.

Lunch
A LA CART-meny
Just nu erbjuder vi lunch på lördagar och söndagar.

Middag
A la cart-meny
Norrländsk-asiatisk fusion baserad på Lokala råvaror, samt ett brett och genomarbetat dryckesutbud.
ÖPPETTIDER I RESTAURANGEN:
Fredagar: 17:00 - 21:00
Lördagar: 12:00 - 21:00
Söndagar: 12:00 - 16:00
Samtliga tider är ankomsttider, vi håller öppet så länge vi har gäster.